Mijn naam is Joyce Bremmers en ik woon in Nederweert.

Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen, die inmiddels alledrie op het Voortgezet onderwijs zitten 

Ik heb jarenlange ervaring als groepsleerkracht in het basisonderwijs en heb ruim 10 jaar mijn eigen kinderopvang gerund. Al deze ervaringen  neem ik mee in mijn nieuwe missie:

Zoveel  mogelijk kinderen "LEREN LEREN".

 

Tijdens mijn werk als leerkracht en later in mijn rol als moeder, zag ik verschillende kinderen die het moeilijk hadden op school. Ze worstelden met al het werk wat op ze af kwam, met het leren en vooral ook met plannen van hun werk. Soms waren er problemen met concentratie, motivatie of hadden kinderen last van faalangst.

Ik kwam erachter dat het heel belangrijk is dat het kind, de ouders en de leerkrachten samen uitzoeken wat voor dat kind het beste werkt. Iedereen heeft een andere manier van informatie verwerken en onthouden. Wanneer je weet welke manier wel en niet bij je past, kun je jouw ideale omstandigheden creëren om goed tot leren te komen.

Vooral bij de overstap naar het voortgezet onderwijs is het belangrijk om te weten hoe een kind om kan gaan met deze grote stroom aan informatie die het moet verwerken.

Op verschillende manieren ga ik met kinderen aan de slag om ze te begeleiden bij hun ontwikkelingen op het gebied van leren.

Ik zie ernaar uit om zoveel mogelijk kinderen te gaan begeleiden in deze zoektocht!!!!

Wellicht tot snel?!